Nje mundesi tjeter

 

Lexo posht

 

Ose mundeni te bleni ket posht dhe te shfritzoni ne TV me HDMI pamar parasysh far TV vetum te ket HDMI Televizori dhe ju te keni internet ne Shpi , Dhe e lidh me TV e juaj kur te instalohet at here e lyp ne ( google play / play store ) ket IPTV SHQIP e instalon dhe programet shqip te gjitha falas. nese keni pytje Kontakto jau sqaroj. Ket mundeni te bleni ne EBAY apo ne AMAZON kushton 30 apo 40 EU afersisht.Po nese e bleni......ket

Keni kujdes kur te Bleni MOS BLEJ  ( X96 mini )

Me instalu duhet ket posht te instaloni te gjitha programet ktu i keniDatenschutzerklärung
Kostenlose Webseite von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!